VVV - eli Vihdoinkin Virallisesti Valokuvaaja!

Ohhoh. Onpas aikaa päässyt vierähtämään viimeisimmästä blogipostauksesta! Kesä ja oikeastaan kevätkin on mennyt aika intensiivisesti hääkuvauksen merkeissä, joista yritän jokaisesta ehtiä jossain välissä tekemään oman postauksensa - kunnes kuvat vain valmistuvat.

Ehdinpä tässä välissä valmistumaan koulustakin, eli olen nyt ihan virallisesti valokuvaaja! Noh - papereissa lukee media-assistentti, mutta valokuvaajaksi itseni kuitenkin miellän. Ja niin ne vain meidän ihanat opettajatkin meitä valmistujaisissa kutsuivat. :)

Viimeisinä päivinä työharjoittelupaikassani Studio Musta & Valkoisessa minusta otettiin tietenkin virallinen valmistujaiskuva. Stailasin itse studion lattialle kaikenlaista ammattiini liittyvää roipetta ja esimieheni Vilhelm Sjöström otti kuvan. 

Viimeisinä päivinä työharjoittelupaikassani Studio Musta & Valkoisessa minusta otettiin tietenkin virallinen valmistujaiskuva. Stailasin itse studion lattialle kaikenlaista ammattiini liittyvää roipetta ja esimieheni Vilhelm Sjöström otti kuvan. 

Kerrankos sitä ammattiin valmistutaan, ainakin minun kohdallani varmaankin tulee olemaan näin. Siksi päätin järjestää isot juhlat valmistumiseni kunniaksi kesäkuun kolmantena päivänä. Ensiksi kahviteltiin sukulaisten kera kotonani ja tämän jälkeen siirryin jatkamaan juhlintaa Villa Furuvikin huvilalle Laajasaloon ystävieni kanssa.

Pyysin pikkusiskoani Saria (joka myös on valokuvaaja) ottamaan minulle muistoksi (ja valmistujaislahjaksi) muutamia kuvia Furuvikin juhlista. Ja siskohan otti - ja millaisia kuvia! Näitä katsellessa tuo ihana päivä herää uudelleen eloon ja hymy nousee huulille. On onni saada olla näin ihanien ihmisten ympäröimänä <3 Meitä juhlijoita taisi olla suunnilleen kuutisenkymmentä! Ystäväni Petrus järjesti samaan syssyyn omat syntymäpäivänsä, jotta saimme tarpeeksi porukkaa juhlatilaa täyttämään. Huvila on niin suuri kaikkine piharakennuksineen, että vain parin ystävän kanssa juhlinta olisi tuntunut aika autiolta :D

Siinä päivänsankari kera parhaan ystävän &lt;3

Siinä päivänsankari kera parhaan ystävän <3

Tässä kuvassa näkyy hiukan tuota kartanoa. Voin kertoa, että tilat oli isot ja jäätävän upeat!

Tässä kuvassa näkyy hiukan tuota kartanoa. Voin kertoa, että tilat oli isot ja jäätävän upeat!

Saippuakuplien keskellä esittäytyy toinen päivänsankari, Petrus :)

Saippuakuplien keskellä esittäytyy toinen päivänsankari, Petrus :)

Elektronisen musiikin ystävinä soitimme tietenkin teknoa pihalla livemusiikkiohjelman alkamiseen asti. Sattuikin poikkeuksellisen lämmin ilma ollakseen kesäkuun ensimmäisiä päiviä.

Elektronisen musiikin ystävinä soitimme tietenkin teknoa pihalla livemusiikkiohjelman alkamiseen asti. Sattuikin poikkeuksellisen lämmin ilma ollakseen kesäkuun ensimmäisiä päiviä.

Matu sai saippuakuplakoneesta osumaa :D

Matu sai saippuakuplakoneesta osumaa :D

Illan mahtavasta livemusiikkiohjelmasta vastasi ystäväni Tiia / NuNuNu, joka veti aivan uskomattoman keikan huvilalla!

Herkistyimme mieheni kanssa tanssimaan jopa hitaita Nununun tahtiin &lt;3

Herkistyimme mieheni kanssa tanssimaan jopa hitaita Nununun tahtiin <3

Valmistujaispäivä oli aivan ihana ja Villa Furuvik mielettömän upea juhlapaikka, jota voin lämpimästi suositella vastaavia juhlia varten. Paikka vetää n. 80 henkeä, eli esimerkiksi keskisuuret hääjuhlat onnistuvat varmasti tuolla. Villa Furuvik sijaitsee Helsingin Laajasalossa meren rannalla. Paikalta löytyy myös kaksi saunaa (pihasauna ja rantasauna) sekä suurehko grillipaikka, missä voi grillailla omia eväitä. Keittiö oli hyvin varusteltu omien tarjoilujen tekemistä varten, löytyipä sieltä jopa lämpöhauteetkin, joten isommatkin sapuskat voi tehdä ja tarjoilla paikan päällä. 

Kiitos teille kaikille, jotka teitte päivästäni suurenmoisen upean! Ainoa asia, mikä harmitti oli se, että ilta päättyi aivan liian nopeasti. Olisin voinut helposti jatkaa juhlintaa läpi koko yön tällä kauniilla paikalla tässä mahtavassa seurassa.