GesiArt Photography - Gesina Sundström

 

Lämpimästi tervetuloa kotisivuilleni!

Olen Gesina, kolmekymppinen freelancer valokuvaaja Helsingistä. Intohimo valokuvaamiseen syttyi teini-iän tietämillä ja huomasin nopeasti olevani visuaalisesti lahjakas. Valokuvaamisen palo on kasvanut taipaleeni aikana koko ajan suuremmaksi ja pian rakkaasta harrastuksesta tuli ammattini. Valmistuin media-assistentiksi kesäkuussa 2017 Stadin ammattiopiston valokuvauslinjalta.  

Vahvuuteni valokuvaajana keskittyvät hyvään mallinohjaukseen ja asiakaspalveluun. Tulen toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja ammennan valokuvaajana osaamistani asiakaspalvelutyöstä, jota olen tehnyt koko ikäni. Oman mallitaustani vuoksi osaan nähdä ihmisten parhaat puolet ja tuoda ne esiin valokuvissa. Rakastan myös valokuvauksen terapeuttisesta vaikutusta - liikutun kyyneliin asti, kun asiakkaat kertovat kuvauksemme antaneen heille kauniiden kuvien lisäksi itseluottamusta ja eheämmän minäkuvan.

Kuvaan enimmäkseen hääkuvia, muotokuvia, perhekuvia ja tapahtumakuvia. Hääkuvaus on suurin intohimoni, sillä rakastan potrettien ja dokumentaarisen kuvauksen yhdistelmää sekä suuria tunteita, joita hääpäivänä koetaan paljon. Työskentelen jokaisen hääkuvauksen parissa suunnitelmallisesti ja vastuullisesti - olen enemmän kuin mielelläni mukana ikuistamassa tuota tärkeää päivää.

Kuvaustyylini on luova ja tapahtuu useimmiten miljöössä. Suunnittelemme aina kuvattavan kanssa etukäteen kuvien tunnelman, teeman ja kuvauspaikan, jotta lopputulos olisi mahdollisimman persoonallinen - juuri sinun näköisesi.

OTA YHTEYTTÄ

Name *
Name

 

 

_________________________________________________________________________

 

Valokuvaaja Gesina Sundström

gesiart@gesiart.com